Studentská konference na FF UP v Olomouci (18. – 19. 4. 2024)

Studenti Katedry sociologie, andragogiky a kulturní antropologie Filozofické fakulty Univerzity Palackého zvou studující FF UK na mezinárodní Studentskou konferenci do Olomouce.

Hlavní vizí je podpořit setkávání studentů nejen oborů sociologie, andragogiky, kulturní antropologie, religionistiky a migračních studií, ale také spřízněných oborů, dále pak nabídnout získání zkušeností, navzájem se inspirovat, navázat nová přátelství a seznámit se také s prostředím krásné historické Olomouce.

Účastníci si mohou nanečisto vyzkoušet obhajobu práce, najít její případné nedokonalosti či procvičit prezentační dovednosti. Nesporným benefitem je i získání okamžité zpětné vazby od mladších i zkušenějších kolegů.

Co prezentovat?

Studentská konference není zaměřená na specifické téma, ale na výsledky výzkumů prováděných studenty, například na výsledky bakalářských, diplomových či disertačních prací. Je však možné prezentovat i jiné výzkumy či projekty. Přihlásit se je možné i s rozpracovanou prací. Pro každý příspěvek bude vymezeno cca 10 minut, po něm bude následovat cca 5-10 minut diskuse nad daným tématem.

Kdy proběhne devátý ročník konference?

V pořadí již devátý ročník Studentské konference v Olomouci se bude konat ve dnech 18. – 19. 4. 2024.

Zde najdete Call for papers v podobě pdf.

Bližší informace a aktuality jsou k dispozici též na facebookových stránkách akce. Rovněž je možné se podívat na průběh minulého ročníku včetně programu, abstraktů a fotografií. S dotazy se obracejte na organizační tým Studentské konference 2024.

V případě zájmu vyplňte krátký registrační formulář.

 

 

 

 

 

Úvod > Aktuality > Studentská konference na FF UP v Olomouci (18. – 19. 4. 2024)